FORGOT YOUR DETAILS?

KÖZÉPISKOLAI TOVÁBBTANULÁS

IDEGEN NYELV

Azoknak a diákoknak kínáljuk ezt a továbbtanulási formációt, akik kellően motiváltak és szorgalmasak a nyelvtanulás terén. Nálunk az angol az elsődleges nyelv de lehetőség van további, jól használható nyelvek tanulására is. A diákok olasz, spanyol illetve francia nyelvből választhatnak. Gimnáziumban két nyelv tanulása kötelező, de természetesen senkit nem zárunk el a többi nyelv megismerésétől sem. Idegen nyelvek: angol és némat vagy olasz vagy spanyol vagy francia

MŰVÉSZET

Nem vagyunk egyformák. Különbözőségünk okán nagy a felelőssége mind a családoknak, mind a pedagógusoknak. a művész emberek kifejezőkészsége, gondolataik, érzéseik közlése mindig figyelemreméltó. Sok örömforrás és gondolatösztönzés fonódik hozzájuk. Az Ő támogatásuk, bátorításuk a teljes kibontakoztatásra kiemelkedően fontos. Üdvözlünk nálunk ifjú tehetség!

SPORT

Élsportlónak lenni emberes feladat. Azoknak a diákoknak szeretnénk nyugodt és megértő tanulási közeget teremteni, akiknek a sportkarrierjük építése leköti idejük nagy részét. Egyénre szabott oktatásunkkal és nagyfokú figyelmünkkel biztos hátteret nyújtunk a versenyszerűen sportolóknak.

TEHETSÉGGONDOZÁS

Nem vagyunk egyformák. Különbözőségünk okán nagy a felelőssége mind a családoknak, mind a pedagógusoknak. Tapasztalataink szerint, sok tehetséges diák van, de a többség sajnos még csak nem is tud róla. Feladatunk itt alapvetően kettős. Egyrészt arra törekszünk, hogy mindenkiből kihozzuk a képessége, tehetsége legjavát, másrészt kiemelkedően fontos, hogy felszínre hozzuk azokat a képességeket, amik eddig csak szunnyadtak, de felismerésre nem kerültek. Ide azokat a gyerekeket várjuk, akik a segítségünkkel ki szeretnék bontani szárnyaikat.

KÖZÉPISKOLAI TOVÁBBTANULÁS

TOP