Tankönyvátvétel

Kedves Szülők, Tanulóink!

A 2018/19-as tanévre a tankönyvek a következő időpontokban vehetők át:

Az ingyen tankönyvre jogosultak természetesen térítésmentesen vehetik át könyveiket, ha az igénylőlapot és a kedvezményre való jogosultságot igazoló érvényes iratokat benyújtották. A normatív tankönyvtámogatásra való jogosultság igazolásának 2018. október 1-jéig érvényesnek kell lennie.

A tankönyvcsomagok árai az alábbi táblázatban találhatók, melyet átvételkor kell készpénzben kifizetni.

A helyszínen azokat a tankönyveket kell majd kifizetni, amelyeket nem a KELLO-n (Könyvtárellátó Kft.-n) keresztül rendeltünk. Az összegek tájékoztató jellegűek.

A fizetős diákok a számlát és a csekket legkésőbb a tankönyvátvételt követő egy héten belül kapják meg, melyet a titkárságon vehetnek át.
Fizetési határidő: 2018. szeptember 15.

Befizetés módjai: készpénzben, bankkártyával vagy iskolakezdési utalvánnyal a Magyar Postánál, banki átutalással, bankkártyával online a szülői felületen keresztül.(https://szuloifelulet.kello.hu)

Az iskolák részére a visszáru intézménye megszűnt:
Az adott tanévhez megrendelt tankönyvet a fizetős diákok esetében közvetlenül a szülő elállási jogának gyakorlásával, 2018. szeptember 15-ig küldheti vissza a KELLO részére. A költségek megfizetéséről a szülőnek/gondviselőnek kell gondoskodnia.
Visszaküldési cím: 2225 Üllő, Zöldmező u. 3.

Bővebb információ a titkárságon kérhető.